コンテンツへスキップ
Interaction Lab. @University of Tsukuba
  • ホーム
  • 研究
  • 研究成果
  • メンバー
  • ニュース
  • アクセス
  • 日本語
    • 日本語
    • English
  • ホーム
  • 研究
  • 研究成果
  • メンバー
  • ニュース
  • アクセス
  • 日本語
    • 日本語
    • English
  1. ホーム
  2. Conference (JA)
  3. International Conference (JA)
  4. Developing a co-eating agent for food education

Developing a co-eating agent for food education

2024-06-012024-10-26
International Conference (JA) News (JA)

Jui-Ying Wang, Tomoo Inoue, Developing a co-eating agent for food education, Cross-Cultural Design, HCII 2024, Lecture Notes in Computer Science, vol 14699, pp.116-128, Springer, Cham. https://doi.org/10.1007/978-3-031-60898-8_8, 2024.6.

  • 遠隔プロジェクト学習における活動報告動画の報告内容とエンゲージメントに関する分析
  • Engagement analysis of speech text from activity reports of a distance project-based learning

関連記事

  • 3年生向け合同説明会を行いました
    2017-10-18
  • International Workshop on Informatics 2019
    2019-09-15
  • CSCW 2020で研究ポスターを発表しました
    2020-10-01
  • CODASSCA 2022 #1
    2022-08-01
  • DICOMO 2020にて3件の研究報告を行いました
    2020-06-17
  • 2020年5月のHCS研にて研究報告を行いました
    2020-05-07

© 2021 Interaction Lab.